Carpaccio met rucola is een heerlijk voorgerecht. Door de rijke smaak van de dun gesneden plakjes vlees en de nootachtige smaak van de rucola is dit een heerlijk gerecht. Je kunt dit in alle seizoenen eten. En is een makkelijk te gebruiken voorgerecht omdat dit bij heel veel hoofdgerechten past.
Deze ingrediënten heb je nodig
200 gram carpaccio
50 gram rucola
1 eetlepels pijnboompitjes
geraspte Parmazaanse kaas
olijfolie
peper en zout
Zo maak je het
Voor het maken van de carpaccio pak je een plat bord. Hier leg je de dunne pakjes carpaccio op zodat het bord is bedekt met carpaccio. Over de carpaccio verdeel je de rucola. Nu strooi je over het gerecht de pijnboompitjes en rasp je de Parmazaanse kaas. Om het af te maken druppel je een beetje olijfolie over het gerecht. En voeg je naar smaak een beetje zout en peper toe.
Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!
5/5 (2)Related posts
Social Media
Laatste recepten
Overheerlijke Recepten
Advertentie
Nieuwsbrief
* Je ontvangt onze nieuwsbrief met de lekkerste recepten en informatie over voeding!